Skip to main content

Onze leden

De vereniging bestaat momenteel uit de volgende leden:

Dennis Huurenkamp

By De leden

T3 Live

T3 Live is ontstaan uit passie voor audiovisuele techniek, niets meer en niets minder. Dagelijks zijn wij bezig met het ondersteunen van evenementen met licht, geluid, video en livestreams. Ook verzorgen wij complete vaste installaties voor horeca, werkplaatsen en kantoren.

Wij zijn een leuk toegankelijk bedrijf met een jong, enthousiast en ervaren team. Met onze expertise kunnen we de complete technische productie verzorgen van ontwerp tot realisatie. Met ons outdoorspecialisme kunnen we gemakkelijk elk pand of park omtoveren tot een prachtig lichtspektakel.

Waarom ben ik lid geworden?
Toen ik voor het eerst met de AJO in contact kwam zag ik een leuke groep jonge ondernemers met allemaal dezelfde passie voor ondernemen. Het is een mooie mix tussen startende en ervaren ondernemers, een mooie plek om van elkaar te leren!

Dennis Huurenkamp

Informaticaweg 12, 7007 CP Doetinchem
06-34602825
0314-365666
Stuur een mail

Stefan Woestenenk

By De leden

FundingBase B.V.

FundingBase is jouw persoonlijke aanspreekpunt voor bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. We denken van begin tot eind met je mee, verkennen alle opties en realiseren voor jou de beste deal bij een professionele financier óf een private investeerder. Daarbij ontzorgen we je optimaal, zodat jij je tijd en energie kunt besteden aan andere zaken.

Elke situatie is uniek en welke oplossing of financier bij je past, ligt ook aan je eigen wensen en voorkeuren. FundingBase neemt graag in een persoonlijk adviesgesprek jouw wensen door, zodat we samen de beste keuze kunnen maken voor een passende financiering. Hierin hebben wij een breed spectrum aan mogelijkheden. Naast de reguliere banken hebben wij goede connecties met veel alternatieve partijen. Daarnaast onderscheiden wij ons met ons netwerk met vermogende investeerders, welke ook tot de oplossingen behoren.

Ik ben lid geworden: “Ik vind de AJO een gezellige en informele groep waar je echt van elkaar kunt leren. Doordat er verschillende disciplines binnen de groep aanwezig zijn, is er altijd wel iemand die een bepaald probleem herkent danwel kan oplossen.

Stefan Woestenenk

Hanzestraat 31, 7006 RH Doetinchem
06-57698767
0314-234142
Stuur een mail

Mark Captein

By De leden

Orangerie de Pol

Orangerie de Pol is een fine dining restaurant wat zich bevind in een bijzondere glazen kas. De seizoenen zijn leidend voor ons menu. Met een unieke beleving zorgen wij voor een smaakvolle avond uit in de Achterhoek.

We onze bijzondere locatie onderscheiden wij ons in de beleving, service en zeer hoge kwalitatieve producten. Mijn vrouw (Marjolein)  en ik (Mark) zijn allebei opgegroeid in de top horeca en staan altijd klaar om een waanzinnige avond te verzorgen.

Ik ben lid geworden:Ik denk dat het goed is om een groot netwerk te hebben met ondernemers die dichtbij je staan. Maar ook met ondernemers die met je mee kunnen denken op jouw niveau en dat in verschillende branches. Bij de AJO komen deze aspecten in een gezellige setting samen.

Mark Captein

Hulleweg 2, 7004 GG Doetinchem
06-52520204 (Mark) / 06-81326530 (Marjolein)
0314-317629
Stuur een mail

Rick Bouwmeister

By De leden

de Bouwmeister

Als freelance SEO-specialist verbeter ik online vindbaarheid. Met een beter vindbare website help kleine en grote bedrijven in de Achterhoek aan meer relevante bezoekers, conversies en omzet.

Naast het werk voor mijn opdrachtgevers werk ik aan verschillende eigen projecten zoals het platform met boekentips door en voor ondernemers.

Waarom ben ik lid geworden?
“Ondernemen en samenwerken met ondernemers: dat is waar ik blij van word. Als ZZP’er was ik op zoek naar een groep gelijkgestemde (jonge) ondernemers in de Achterhoek. Met de AJO heb ik deze groep met een grote diversiteit gevonden.”

Rick Bouwmeister

Doetinchem
Stuur een mail

Bart Pastoors

By De leden

Bart Pastoors schilderwerken b.v.

06-20051040
Stuur een mail

Bart Pastoors schilderwerken b.v.

Vakbekwaam, klant volledig ontzorgen, meedenkend, klantvriendelijk.

Door de kennis die we in huis hebben, kunnen wij de klant bieden wat ze van ons vragen.

Waarom ben ik lid geworden?
“Om in contact te komen met jonge mensen, met veel dezelfde visie.”

Bart Pastoors

De hogenkamp 2 J, 7071 EC Ulft
06-20051040
Stuur een mail

Guus Heezen

By De leden

GuusHeezen.NL

GuusHeezen.NL helpt hardwerkende ondernemers om slimmer te gaan werken. Dit doen we middels groeitrajecten en 1 op 1 begeleiding. Resultaat: Gezonder groeien, slimmer werken en rust in je kop.

Ik werk met simpele maar doeltreffende methodieken om structuur te brengen. Daarbij leggen we focus op waar je al goed in bent en schrappen we de rest. Om ervoor te zorgen dat je dit ook allemaal toepast, ben ik je stok achter de deur en confronteer ik je op een menselijke manier met de verhalen die jij jezelf vertelt.

Waarom ben ik lid geworden?
“Als je wil groeien dan moet je je omringen met de juiste mensen. De AJO is een club ondernemers die willen bouwen, maar ook snappen dat het leven niet alleen draait om werk. Daar voel ik me perfect om mijn plekkie.”

Guus Heezen

Ulftsestraat 22, 7075 DD, Etten
06-20000060
Stuur een mail

Erik Leusink

By De leden

Klinkervisie BV

Klinkervisie B.V. is actief in projectbestrating, gebruikte bestratingsmaterialen en sierbestrating. Wij leveren aan gemeenten, wegenbouw/stratenmaker, hovenier, en particulier.

Waarom ben ik lid geworden?
“Om samen met een groep jonge ondernemers die informeel met elkaar omgaan, elkaars successen en uitdagingen aanhoren en daar vervolgens over sparren.”

Erik Leusink

Spijksedijk 3-109, 6917 AB, Spijk (GLD)
06-23121915
0316-745060
Stuur een mail

Oliver Verheij

By De leden

Weddingpics & OLIVR

06-23005603
Stuur een mail

Weddingpics & OLIVR

Oliver Verheij Photography fotografeert vanuit de Achterhoek voor opdrachtgevers in heel Nederland. Ik heb mij gespecialiseerd in trouwreportages, portretten en zakelijke fotografie. Het doel is om altijd het perfecte plaatje te leveren.

Waarom ben ik lid geworden?
“Het is goed om met andere ondernemers in contact te komen. Interessante onderwerpen waar ondernemers tegenaan lopen worden met een leuke dosis humor besproken.”

Oliver Verheij

F.B. Deurvorststraat 43, 7071 BG Ulft
06-23005603
Stuur een mail

Thomas Huntink

By De leden

Corthogreen

Corthogreen is een producent van duurzame relatiegeschenk en zaad gerelateerde producten. Corthogreen levert zowel nationaal als internationaal aan gerenommeerde wederverkopers. De productgroepen zijn: greengifts, zaadzakjes, en groeipapier.

Wij onderscheiden ons op het gebied van prijs, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij denken met de klant mee, ontwikkelen een product en maken unieke concepten tegen een scherpe prijs.

Waarom ben ik lid geworden?
“Om meer ondernemers te ontmoeten, het netwerk uit te bereiden en kennis te delen. Daarnaast vind het interessant om te sparren over nieuwe ideeën/beslissingen die er gemaakt moeten worden.”

Thomas Huntink

IJsselweg 45, 7061 XV, Terborg
06-16305344
Stuur een mail

Corné Huntink

By De leden

Hupackso BV

Hupackso is een allround co-packaging bedrijf gespecialiseerd in handmatig verpakken, machinaal verpakken (krimpen en sealen) en assemblage werkzaamheden. Dit doet het bedrijf voor diverse bedrijven in Nederland die actief zijn in uiteenlopende branches.

Wij onderscheiden ons op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij willen de klant compleet ontzorgen in verpakkingswerkzaamheden. Onze slogan is niet voor niets: Professionals in verpakken. Onze mensen leveren iedere dag de kwaliteit die de klant van ons verwacht.

Waarom ben ik lid geworden?
“Om kennis uit te wisselen en te sparren met ondernemers uit de zelfde leeftijdscategorie. Omdat de sfeer erg informeel is, kan er van alles gedeeld worden, zowel zakelijk als privé. Daarnaast zijn de bijeenkomst ook nog eens erg gezellig.”

Corné Huntink

Fabriekstraat 24G, 7005 AR, Doetinchem
06-21130344
Stuur een mail

Olaf Sluyter

By De leden

T2 Groep B.V.

T2 Groep is een architectenbureau en een bouwonderneming onder één dak. Met een team van specialisten ontwikkelen, ontwerpen en realiseren we de meest uiteenlopende bouwprojecten. Van luxe woningbouw tot maatwerkprojecten in de utliteitsbouw, we gaan geen uitdaging uit de weg.

Door meer dan 40 jaar ervaring ademen wij alles wat met bouwen te maken heeft. Door onze ontwerpen ook zelf uit te voeren is er één aanspreekpunt van schets tot oplevering. Een no-nonsense organisatie met een platte bedrijfsstructuur zorgt voor een aangenaam onderling contact dat ook onze opdrachtgevers voelen en merken.

Waarom ben ik lid geworden?
“Als jonge ondernemer zocht ik een netwerkgroep die mijn uitdagingen in de zakelijke markt begreep, en waar wederkerig zakendoen wel een verwachting maar geen doorslaggevende factor is tijdens de meetings. De Achterhoekse mentaliteit binnen de AJO is ook positief voelbaar.”

Olaf Sluyter

Wijnbergseweg 105a, 7007 AA, Doetinchem
0314 – 212 169
Stuur een mail

Kevin Cornelissen

By De leden

CPS Interieurs

Wij zijn een flexibele en betrokken interieurspecialist . CPS interieurs maakt uw interieur op maat. Van ontwerp tot realisatie, wij ondersteunen u in het hele proces. Onze mensen hebben een brede kennis van en ervaring met de nieuwste materialen en technieken. We bedenken oplossingen voor elk interieurvraagstuk. En in onze eigen werkplaats maken we die oplossing ook nog waar. CPS interieurs werkt voor de zakelijke én particuliere markt, binnen Nederland maar ook ver buiten onze grenzen. Veel architecten zien in ons de ideale samenwerkingspartner. We denken mee en kijken verder. Omdat we uw idee werkelijkheid willen maken.

Door meer dan 40 jaar ervaring ademen wij alles wat met bouwen te maken heeft. Door onze ontwerpen ook zelf uit te voeren is er één aanspreekpunt van schets tot oplevering. Een no-nonsense organisatie met een platte bedrijfsstructuur zorgt voor een aangenaam onderling contact dat ook onze opdrachtgevers voelen en merken.

Waarom ben ik lid geworden?
“Ik ben lid geworden: Om meer ondernemers te ontmoeten van dezelfde leeftijdscategorie, gezellige groep, te sparren met verschillende ideeën en kennis te delen.”

Kevin Cornelissen

Aalsbergen 18, 6942 SE, Didam
0314-646992
Stuur een mail

Rick Streppel

By De leden

Expert ‘s-Heerenberg

Expert `s-Heerenberg: Staat voor persoonlijke contact waar we samen met de consument op zoek gaan de juiste oplossing. Met een eigen technische dienst en bezorgdienst een betere en hogere servicegraad weten te halen en ons op die manier weten te onderscheiden van de concurrent.

De Nederlandse Expert Groep is een sterke Retailorganisatie met circa 140 speciaalzaken in home-elektronica. De zelfstandige ondernemers zijn met hun winkels aangesloten bij Expert en werken volgens een succesvolle formule die steunt op de formulepijlers: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Speciaalzaken met een sterke mix van A-merken productaanbod, concurrerende prijsstelling, uitstekende service en promotionele activiteiten en vakkundige en vriendelijke medewerkers.

Waarom ben ik lid geworden?
“Ik ben van mening dat je veel kan leren van andere en andere ook van mijn kennis kan laten leren. Door juist een groep te hebben vanuit verschillende beroepen kun je een probleemstelling ook vanuit verschillende invalshoeken bekijken en dit geeft mij nieuwe inzichten. Ook de nieuwe contacten die ik kan opdoen op deze manier zijn voor mij een toegevoegde waarde.”

Rick Streppel

Zeddamseweg 8, 7041 CP, ‘s-Heerenberg
0314-662534
Stuur een mail

Martijn Doornink

By De leden

Noaberz, Tosties bv & Woodies

06-29604185
Stuur een mail

Noaberz, Tosties bv & Woodies

Voor alles op het gebied van horeca bent u bij ons aan het goede adres. Onze thuisbasis heeft zijn plaats gevonden in Braamt op het terrein van Markant Outdoor Centrum en in Dinxperlo bij Noaberz, hier verzorgen wij dagelijks de horeca voor zowel bedrijfs- als particuliere groepen. Naast onze vaste plekken organiseren wij ook diverse evenementen op jaarbasis.

Waarom ben ik lid geworden?
“Het is fijn om te kunnen sparren en problemen te bespreken met leeftijdsgenoten die in het zelfde schuitje zitten. Door de thema’s en de sprekers verwacht ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan mijn eigen bedrijf!”

Martijn Doornink

Gildeweg 7, 7047 AR, Braamt
06-29604185
Stuur een mail

Jeroen Mijnen

By De leden

Mijnen Media

Mijnen Media is een full service reclamebureau met een sterke focus op vormgeving en online dienstverlening. In de regio Achterhoek en zuid Twente zijn we actief op gebied van webdesign, internetdiensten, fotografie, video, drukwerk en vormgeving.

We vinden het belangrijk dat de vormgeving over de hele linie van een bedrijf in harmonie is. Van visitekaart tot advertenties, van webdesign tot e-mail handtekeningen. Door het persoonlijke contact kunnen we altijd snel schakelen. Door de service persoonlijk te houden kunnen we altijd snel schakelen met een klant. Strategisch meedenken zodat een klant zijn merk/dienst herkenbaar wordt in de doelgroep. We stoppen ook veel tijd in het bijhouden van trends en ontwikkelingen. De kennis en ideeën die we opdoen vertalen we altijd weer in het werk dat we uitvoeren.

Waarom ben ik lid geworden?
“In een gezellige sfeer met mede ondernemers van dezelfde leeftijd netwerken en kunnen sparren over van alles en nog wat. Het gezelschap bestaat uit veel verschillende disciplines en daardoor krijg je input uit een onverwachte hoek waar je zelf niet snel over nadenkt. De leden begrijpen en helpen elkaar.”

Jeroen Mijnen

Informaticaweg 5a, 7007 CP, Doetinchem
06-10935532
0315-341888
Stuur een mail

Roy Liebrand

By De leden

Voetbalreizen.com

06-15646788
Stuur een mail

Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com opgericht in 2004, is de specialist voor geheel of gedeeltelijk georganiseerde voetbalreizen binnen Europa. Met focus op kwaliteit en servicegerichtheid, organiseren wij voor u een unieke belevenis in het buitenland. Uw arrangement van A tot Z georganiseerd; ticket / verblijf / vervoer en vermaak. Heeft u hele specifieke wensen? Geen problemen; wij komen graag met u in samenwerking tot een maat oplossing. Wilt u zelf eens genieten van een buitenlandse wedstrijd? Neem vrijblijvend contact op.

Kwaliteit, communicatie en service gerichtheid staan bij Voetbalreizen.com hoog aangeschreven. Ruim 98% van de klanten die met ons op voetbalreis zijn geweest beveelt ons aan. Zorgeloos genieten van een prachtige wedstrijd; dit met SGR & Thuisnwinkel.org dekking. Wij onderscheiden ons verder met; maatwerk, persoonlijk contact, kennis en onze 12 jaar lange ervaring!

Waarom ben ik lid geworden?
“Om van elkaar te leren, lokale betrokkenheid en de aansprekende thema avonden die worden georganiseerd. Juist de openheid en toegankelijkheid van de leden onderling is van grote meerwaarde.”

Roy Liebrand

Willemsplein 34-4, 6811 KC, Arnhem
06-15646788
Stuur een mail

Dave van Zantvoort

By De leden

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V.

06-48560785
0543-513464
Stuur een mail

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V.

Kwerreveld Dakbedekkingen B.V. is sinds 1957 een toonaangevend dakdekkersbedrijf in renovatie- en nieuwbouwmarkt. Kwalitatief goede daken en innovatieve oplossingen zijn speerpunten in onze visie. Dit alles wordt uitgevoerd conform de huidige richtlijnen van Veiligheid, Kwaliteit, MVO en Duurzaamheid. Onze certificeringen zijn: Dakmerk , VCA** , ISO9001, ISO14001. Wij zijn Lid van de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA)

Door onze Achterhoekse mentaliteit, Korte lijnen, Geschoolde vakmensen, Lid Dakmerk (Gewaarborgde garantie) en door Technisch georiënteerd te zijn wij onderscheidend.

Waarom ben ik lid geworden?
“AJO is een club jonge ambitieuze mensen! Onderling heerst een ontspannen sfeer. Met elkaar bespreken we problemen en dagelijkse zaken die in reguliere businessclubs vaak niet besproken worden. Door de variatie aan bedrijven en sectoren is juist een andere of frisse kijk op zaken welkom. Op elkaar kunnen rekenen wanneer er behoefte aan is is de grote kracht van deze club!”

Dave van Zantvoort

Koningsweg 20, 7102 DV, Winterswijk
Havendijk 12-14, 4101 AB, Culemborg
06-48560785
0543-513464
Stuur een mail

Rick Beijer

By De leden

Terborgse Wijncentrale

0315-323736
Stuur een mail

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale B.V.

De Terborgse Wijncentrale is een groothandel in wijnen, bieren en (fris)dranken. Als leverancier van een groot aantal horecagelegenheden en andere bedrijven zijn onze blauwe vrachtwagens een bekend gezicht in de Achterhoek en omstreken. Onze activiteiten zijn te verdelen in drie hoofdtakken: horeca/grootverbuik; verhuur en kerstpakketten/relatiegeschenken.

Wij zijn Flexibel, Service gericht, Ruimdenkend, Vertrouwd en Innovatief.

Waarom ben ik lid geworden?
“Uitdagende club ondernemende leeftijdsgenoten, verbreden van netwerk, delen van kennis en kunde.”

Rick Beijer

Ettensestraat 19, 7061 AA, Terborg
0315-323736
Stuur een mail

Luuk Kroekenstoel

By De leden

Kroekenstoel Excellence Design

06-13869807
Stuur een mail

Kroekenstoel Excellence Design

Kroekenstoel Excellence Design ontwerpt hedendaagse high end interieurs en exterieurs.Het merk staat bekend om zijn buitengewone vakmanschap, kwaliteit en visie.

Het onderscheidt zich door de ontwerpfilosofie van een totaalconcept. We vinden het erg belangrijk dat de leefomgeving moet passen bij de persoonlijkheden en wensen van de bewoners of eindgebruikers. De functionaliteit met tijdloos design, natuurlijke materialen en onderscheidende details staat voorop.

Waarom ben ik lid geworden?
“Om van elkaar te leren en elkaar te helpen zowel zakelijk als privé. Ook de open en eerlijke maar voor al de gezellige sfeer voelt als een warm bad. Je kan ook met gevoelige vraagstukken komen waar men mee zit. Dit zal dan ook intern worden gehouden en men help waar men kan. Het maakt niet uit in welke branche je zit, ondernemers begrijpen elkaar. Dat is het mooie van de AJO en daarom ben ik zelf al heel wat jaren lid.”

Luuk Kroekenstoel

Terborgseweg 135, 7004 DN, Doetinchem
06-13869807
Stuur een mail

Dirk Maatman

By De leden

Het Pakhuis mannenmode

06-13901900
Stuur een mail

Het Pakhuis Mannenmode & Mannenmodeoutlet.nl

Het Pakhuis mannenmode is een conceptstore in hartje Winterswijk die zich richt op de verkoop van exclusieve mannenmode in het midden en hoge segment. Wij onderscheiden ons van de reguliere kanalen door samen te werken met merken en retailers waar we volledige voorraden van overnemen. Op deze manier kunnen wij maandelijks een groot nieuw aanbod presenteren tegen de beste prijs.

Naast de beste prijs bieden wij onze klanten een volledige service aan waaronder veranderwerk in ons eigen atelier en bedrijfskleding voorzien van borduring. Via onze webshop Mannenmodeoutlet.nl bieden wij ook een deel van onze collectie online aan.

Waarom ben ik lid geworden?
“Ik ben lid van de AJO geworden omdat ik het interessant vind om op regelmatige basis te sparren met ambitieuze ondernemers uit dezelfde leeftijdscategorie. Als secretaris van de AJO zie ik het als een uitdaging om met het bestuur maandelijks een interessante bijeenkomst neer te zetten en mensen te verbinden.”

Dirk Maatman

Wooldstraat 49, 7101 NN, Winterswijk
06-13901900
Stuur een mail

Joël Rothuis

By De leden

Rothuis Taxatiebureau &
De Tijd | Juwelier & Designatelier

06-23566856
0314-392066
Stuur een mail

Rothuis Taxatiebureau &
De Tijd | Juwelier & Designatelier

Gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van unieke en exclusieve sieraden, verlovingsringen en trouwringen. Alle reparatiewerkzaamheden worden in eigen atelier uitgevoerd.

Door het traditionele ambacht te combineren met de modernste technologieën kunnen wij het perfecte persoonlijke sieraad vervaardigen. Onze goudsmeden adviseren graag over de vele mogelijkheden. Design met liefde voor detail, eenduidig en tijdloos gaan daarbij voorop.

Taxatie van alle soorten juweliersartikelen. Opstellen van taxatierapporten in het kader van verzekeringswaarde, boedelscheiding, erfenis of verdeling. En inkoop of bemiddeling in verkoop van juwelen, goud- zilverwerken en horloges.

Taxaties en expertises worden behandeld door geregistreerd taxateur en gediplomeerd gemmoloog, diamantexpert en juwelier.

Waarom ben ik lid geworden?
“Voor de netwerken en sociale contacten.”

Joël Rothuis

Burgemeester van Nispenstraat 1-03, 7001 BS, Doetinchem
06-23566856
0314-392066
Stuur een mail

Jasper Geerts

By De leden

Medi Fit

Medi Fit is van oorsprong een fitnesscentrum. Inmiddels zijn we daarnaast uitgegroeid tot een grote fysiotherapiepraktijk met zeer uiteenlopende specialisaties en tal van behandelmethoden.

Wij hebben alle fysiotherapeutische specialisaties onder één dak. Wij bieden echografie in eigen huis, shockwave therapie, fitness onder het toeziend oog van fysiotherapeuten.

Waarom ben ik lid geworden?
“Als startende ondernemer hoop ik veel van collega ondernemers te leren. Daarnaast ben ik heilig overtuigd van de slogan; ‘samen staan we sterk’ en voel ik mij verbonden met de regio Achterhoek. Dit alles komt voor mij samen bij de Achterhoekse Jonge Ondernemers.”

Jasper Geerts

Tramstraat 4, 7001 CH, Doetinchem
0314-362462
Stuur een mail

Nick Terhorst

By De leden

It’s Visual

Vanuit een gaaf kantoor op het Dru terrein in Ulft werk ik met veel passie en plezier aan het uitbreiden van It’s Visual, een jong bedrijf in het maken van 3d visualisaties en animaties.

U heeft een compleet ontwerp maar u vraagt zich af hoe dit ontwerp te presenteren aan uw klanten? Dat is het werk van It’s Visual. Wij verzorgen 3D visualisaties in de bouw en vastgoedbranche, landschaps en tuinbranche, automotive en eigenlijk alle productbranches. Met onze technische kennis en meer dan 10 jaar ervaring met 3d tekenen kunnen wij u optimaal voorzien van de meest realistische visualisaties. Of u nou een aantal afbeeldingen, een video, een 360 graden 3d model of een virtual reality bestand wil, bij ons bent u aan het juiste adres.

Waarom ben ik lid geworden?
“Ik ben lid van de AJO geworden omdat ik de behoefte had om met mede ondernemers over het ondernemerschap te kunnen praten. Omdat dit bij de AJO op een hele toegankelijke manier gaat en de leden vaak tegen dezelfde dingen aanlopen heeft de AJO voor mij echt een toegevoegde waarde. We kunnen veel van elkaar leren!” Daarnaast is het haast een soort grote vriendengroep geworden en hebben we ontzettend veel lol met elkaar!”

Nick Terhorst

Frank Daamenstraat 4, 7071 AW, Ulft
06-28841580
0314-216371
Stuur een mail

Tim Rengelink

By De leden

TIM Exclusive Gardens

TIM Exclusive Gardens is een ontwerpbureau voor exclusieve tuinen. Luxe, creativiteit en kwaliteit worden in onze ontwerpen in alle ruimte en harmonie samengebracht, met als resultaat een bijzonder exclusieve tuin die aan alle persoonlijke wensen voldoet. TIM ontzorgt, ontwerpt, begeleidt en staat garant voor de hoogste kwaliteit. Altijd persoonlijk, perfectionistisch en gedreven vanuit een eindeloze passie voor het vak.

Waarom ben ik lid geworden?
“Ondernemers in dezelfde leeftijdscategorie. Ik hecht veel waarde aan het sparren en de interactie onderling, hier haal ik meerwaarde uit die ik direct kan toepassen in mijn onderneming. Dit alles met een goede dosis gezelligheid.”

Tim Rengelink

Edisonstraat 84, 7006 RE, Doetinchem
06-21662452
085-0231494
Stuur een mail