Skip to main content

FundingBase B.V.

FundingBase is jouw persoonlijke aanspreekpunt voor bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. We denken van begin tot eind met je mee, verkennen alle opties en realiseren voor jou de beste deal bij een professionele financier óf een private investeerder. Daarbij ontzorgen we je optimaal, zodat jij je tijd en energie kunt besteden aan andere zaken.

Elke situatie is uniek en welke oplossing of financier bij je past, ligt ook aan je eigen wensen en voorkeuren. FundingBase neemt graag in een persoonlijk adviesgesprek jouw wensen door, zodat we samen de beste keuze kunnen maken voor een passende financiering. Hierin hebben wij een breed spectrum aan mogelijkheden. Naast de reguliere banken hebben wij goede connecties met veel alternatieve partijen. Daarnaast onderscheiden wij ons met ons netwerk met vermogende investeerders, welke ook tot de oplossingen behoren.

Ik ben lid geworden: “Ik vind de AJO een gezellige en informele groep waar je echt van elkaar kunt leren. Doordat er verschillende disciplines binnen de groep aanwezig zijn, is er altijd wel iemand die een bepaald probleem herkent danwel kan oplossen.

Stefan Woestenenk

Hanzestraat 31, 7006 RH Doetinchem
06-57698767
0314-234142
Stuur een mail