Skip to main content

Expert ‘s-Heerenberg

Expert `s-Heerenberg: Staat voor persoonlijke contact waar we samen met de consument op zoek gaan de juiste oplossing. Met een eigen technische dienst en bezorgdienst een betere en hogere servicegraad weten te halen en ons op die manier weten te onderscheiden van de concurrent.

De Nederlandse Expert Groep is een sterke Retailorganisatie met circa 140 speciaalzaken in home-elektronica. De zelfstandige ondernemers zijn met hun winkels aangesloten bij Expert en werken volgens een succesvolle formule die steunt op de formulepijlers: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Speciaalzaken met een sterke mix van A-merken productaanbod, concurrerende prijsstelling, uitstekende service en promotionele activiteiten en vakkundige en vriendelijke medewerkers.

Waarom ben ik lid geworden?
“Ik ben van mening dat je veel kan leren van andere en andere ook van mijn kennis kan laten leren. Door juist een groep te hebben vanuit verschillende beroepen kun je een probleemstelling ook vanuit verschillende invalshoeken bekijken en dit geeft mij nieuwe inzichten. Ook de nieuwe contacten die ik kan opdoen op deze manier zijn voor mij een toegevoegde waarde.”

Rick Streppel

Zeddamseweg 8, 7041 CP, ‘s-Heerenberg
0314-662534
Stuur een mail