Skip to main content

Voetbalreizen.com

06-15646788
Stuur een mail

Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com opgericht in 2004, is de specialist voor geheel of gedeeltelijk georganiseerde voetbalreizen binnen Europa. Met focus op kwaliteit en servicegerichtheid, organiseren wij voor u een unieke belevenis in het buitenland. Uw arrangement van A tot Z georganiseerd; ticket / verblijf / vervoer en vermaak. Heeft u hele specifieke wensen? Geen problemen; wij komen graag met u in samenwerking tot een maat oplossing. Wilt u zelf eens genieten van een buitenlandse wedstrijd? Neem vrijblijvend contact op.

Kwaliteit, communicatie en service gerichtheid staan bij Voetbalreizen.com hoog aangeschreven. Ruim 98% van de klanten die met ons op voetbalreis zijn geweest beveelt ons aan. Zorgeloos genieten van een prachtige wedstrijd; dit met SGR & Thuisnwinkel.org dekking. Wij onderscheiden ons verder met; maatwerk, persoonlijk contact, kennis en onze 12 jaar lange ervaring!

Waarom ben ik lid geworden?
“Om van elkaar te leren, lokale betrokkenheid en de aansprekende thema avonden die worden georganiseerd. Juist de openheid en toegankelijkheid van de leden onderling is van grote meerwaarde.”

Roy Liebrand

Willemsplein 34-4, 6811 KC, Arnhem
06-15646788
Stuur een mail