De Leden


De Leden


De Leden

Elke 3e dinsdagavond van de maand

Studio 308


Design Studio 308, Design by Kroekenstoel ontwerpt hedendaagse architectuur, tuinen, interieurs en producten op maat. Door goed te luisteren naar uw wensen en eisen kunnen we tot een goed en persoonlijk ontwerp komen. Wilt u alleen een kleuradvies of moeten wij uw project van A tot Z ontwerpen & begeleiden? Een groot of klein project van klassiek tot modern. Studio 308 gaat verder dan alleen een indeling. Want voor de mooiste ontwerpen komt alles samen en is overal over nagedacht. Met uw wensen als uitgangspunt.


We vinden het erg belangrijk dat de leefomgeving moet passen bij de persoonlijkheden van de bewoners of eindgebruikers. Een klant moet er een prettig gevoel hebben om samen het ontwerp aan te gaan.


Ik ben lid geworden: "Om van elkaar te leren en elkaar te helpen zowel zakelijk als privé. Ook de open en eerlijke maar voor al de gezellige sfeer voelt als een warm bad. Je kan ook met gevoelige vraagstukken komen waar men mee zit. Dit zal dan ook intern worden gehouden en men help waar men kan. Het maakt niet uit in welke branche je zit, ondernemers begrijpen elkaar. Dat is het mooie van de AJO en daarom ben ik zelf al heel wat jaren lid. "


Bekijk de website
studio308

Wie zijn er nog meer lid?