De Leden


De Leden


De Leden

Elke 3e dinsdagavond van de maand

Mijnen Media


Mijnen Media is een full service reclamebureau met een sterke focus op vormgeving en online dienstverlening. In de regio Achterhoek en zuid Twente zijn we actief op gebied van webdesign, internetdiensten, fotografie, video, drukwerk en vormgeving.


We vinden het belangrijk dat de vormgeving over de hele linie van een bedrijf in harmonie is. Van visitekaart tot advertenties, van webdesign tot e-mail handtekeningen. Door het persoonlijke contact kunnen we altijd snel schakelen. Door de service persoonlijk te houden kunnen we altijd snel schakelen met een klant.
Strategisch meedenken zodat een klant zijn merk/dienst herkenbaar wordt in de doelgroep.
We stoppen ook veel tijd in het bijhouden van trends en ontwikkelingen. De kennis en ideeen die we opdoen vertalen we altijd weer in het werk dat we uitvoeren.


Ik ben lid geworden: "In een gezellige sfeer met mede ondernemers van dezelfde leeftijd netwerken en kunnen sparren over van alles en nog wat. Het gezelschap bestaat uit veel verschillende disciplines en daardoor krijg je input uit een onverwachte hoek waar je zelf niet snel over nadenkt. De leden begrijpen en helpen elkaar. "


Bekijk de website
logo-donkere-ondertitel-250x40

Wie zijn er nog meer lid?