Skip to main content
14 OKTOBER 2022

AJO Dinnershow 2022

Elk jaar organiseren wij als ondernemersvereniging een avond waarbij we een maatschappelijk doel centraal stellen. Afgelopen jaren hebben we als doel gehad om kennis te delen door een interactieve avond te organiseren waarbij ondernemers met elkaar in contact konden komen. Dit jaar halen we geld op voor stichting Bergh in het zadel tijdens een dinnershow in de Catharinakerk in Doetinchem.

Inloop:
18.30 uur

Dresscode:
Black Tie

Wat kunt u verwachten?

Dit jaar hebben we besloten om het maatschappelijke karakter vorm te geven in het ophalen van geld voor een lokaal goed doel; en wel stichting Bergh in het zadel.

Het event vindt plaats in de Catharinakerk in Doetinchem. Gedurende een avondvullend programma nemen we u mee in een complete dinnershow. Als AJO willen we graag de kracht van de regio laten zien om een mooie avond neer te zetten en geld op te halen voor Bergh in het zadel. Er zal een 7 gangen diner worden geserveerd en tussen elke gang zal er een muzikale invulling gegeven worden. Het diner wordt verzorgd door lokale bedrijven en lokale topchefs. We hebben hen bereid gevonden om de dinnershow tot een fijnproeverssucces te maken. Om Bergh in het zadel zo veel mogelijk te helpen wordt er een veiling gehouden. Een veiling met unieke items. Deze zijn nergens te koop.

Wilt u bijvoorbeeld met een helikopter op de middenstip van de Graafschap landen en aansluitend een wedstrijd volgen?
Biedt dan mee tijdens de veiling!

De avond wordt begeleid door niemand minder dan Hans Kazan!

De volgende artiesten zorgen tussen het 7-gangen diner voor een spectaculaire avond.

Laura van Kaam

Romy Monteiro

Fay Lauren

Wayland & Falko On Sax

Stefan Passerschroer

Het event wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: