Goede Doelen


Goede Doelen


Goede Doelen

Elke 3e dinsdagavond van de maand

Goede Doelen


Ieder jaar word er een nieuw goed doel uit gekozen. Het maatschappelijk ondernemen en het Achterhoekse nöberschap (klaar staan voor je mede mens) is een belangrijk onderdeel van de AJO. Je onderneemt ook in de regio en met een klein gebaar kun je grootse dingen verzetten of voor elkaar krijgen. Door gekke acties te doen en te verzinnen zamelen we ook een bedrag in voor het goede doel van dat jaar.


Met het jaarlijkse uitje wordt in de ochtend het goede doel ondersteun door letterlijk de handjes uit de mouwen te steken. Een bijzondere ervaring om een ontbijt te verzorgen in de prachtige natuur voor ouderen die niet vaak een dagje uit meer hebben. Of het helpen ordenen en opruimen bij de voedselbank in Doetinchem.


In 2014 is de AJO actief geweest voor de Stichting Achterhoekse Spektakel Toer. De leden hebben extra gelden ingezameld middels de verkoop van oliebollen en hebben op de dag zelf geholpen met de voorbereidingen, opbouw en afbouw van het event. In totaal werd een bedrag van € 1.207,- bij elkaar verzameld ter ondersteuning van het goede doel.

Nieuws