De Leden


De Leden


De Leden

Elke 3e dinsdagavond van de maand

Forjobz


Vanuit een gedeeld kantoor aan de Kapoeniestraat in Doetinchem werk ik met veel passie en plezier aan het uitbreiden van Forjobz, een dynamisch bedrijf voor Uitzenden, Detacheren, Werving&Selectie, Payroll en advies. Ik ben voornamelijk actief in de bouw- en technische sector, dat is waar mijn hart ligt.


Met een diploma bouwkunde en arbeidsbemiddeling op zak heb ik een heel bewuste keus gemaakt om in deze sector aan de slag te gaan. “Mijn hart ligt echt bij de bouw en bij techniek. Het voordeel is dat ik weet waar ik over praat; als de klant bepaalde vaktermen gebruikt dan weet ik precies waar het over gaat.” Forjobz is een kleine onderneming en dat is volgens mij een voordeel. “Mensen hebben altijd met mij te maken, ze zien steeds hetzelfde gezicht en ik ben ook buiten kantoortijden te bereiken. Ik merk aan mijn klanten dat ze het prettig vinden door mij ontzorgd te worden: ik neem ze veel rompslomp uit handen: administratie, werving, contracten en salarisbetaling. Ik neem de risico’s bij ze weg. Forjobz werkt heel transparant: ik laat de klant zien hoe de kostprijs is opgebouwd en dat wordt gewaardeerd.


Ik ben lid geworden: "Ik ben lid van de AJO geworden omdat ik de behoefte had om met mede ondernemers over het ondernemerschap te kunnen praten. Omdat dit bij de AJO op een hele toegankelijke manier gaat en de leden vaak tegen dezelfde dingen aanlopen heeft de AJO voor mij echt een toegevoegde waarde. We kunnen veel van elkaar leren!"


Bekijk de website
logo-forjobz-rgb

Wie zijn er nog meer lid?