De Leden


De Leden


De Leden

Elke 3e dinsdagavond van de maand

BROODS

Broods, broodjesbar & drive-thru


BROODS, waar we ambachtelijke, verse broodjes, salades, drank en gebak verkopen van de beste ingrediënten. We de hele dag door ons eigen brood bakken en je welkom bent voor ontbijt, lunch of een snack. Wat BROODS daadwerkelijk uniek maakt, is de eerste drive-thru voor broodjes in Nederland. BROODS is precies die plek waar je naar op zoek bent. BROODS Zeddam is gelegen in de prachtige landelijke omgeving van de Liemers, aan de rand van het Bergherbos. Wij bieden veel parkeerplekken, een ruimtelijk interieur met veel zitplekken, een mooi gelegen buitenterras en de niet te missen drive-thru. BROODS Ulft is in aanbouw en ligt centraal in het centrum aan de doorgaande weg. In 2020 opent deze locatie met dezelfde kwaliteiten als de vestiging in Zeddam. Wij staan voor vers, ambachtelijk, verzorgd en ongedwongen. Dat proef je aan al onze producten, merk je aan de bediening en ervaar je op onze praktische locatie! Van het brood dat je ruikt bij binnenkomst in onze broodjesbar, tot onze diverse soorten koffie.


Natuurlijk, het idee is al langer bekend van Amerikaanse fastfoodketens. Even door de drive-thru voor vaak ongezonde snacks. Voor verse, ambachtelijke producten zoals belegde broodjes of zoet is dat een ander verhaal. Behalve in de drive-thru kan BROODS ook rekenen op veel gasten in de broodjesbar en op het terras. De plek in Zeddam - onderaan de heuvels van het Montferland, aan de rand van het bos op een kruising van wegen - doet wat dat betreft wonderen. Het is een locatie waar wandelaars, fietsers, forenzen, ruiters en mountainbikers samenkomen. Met ruim 100 zitplaatsen binnen en om het even aantal buiten zijn onze gasten van harte welkom.


Ik ben lid geworden: "Als ondernemers in dezelfde leeftijdscategorie elkaar écht leren kennen, ervaringen delen en indien nodig advies vergaren."


Bekijk de website

Wie zijn er nog meer lid?