De Leden


De Leden


De Leden

Elke 3e dinsdagavond van de maand

Te Mebel Vastgoedonderhoud B.V.


Te Mebel, opgericht in 1936, biedt u één aanspreekpunt voor bouw- en schilderwerk. Wij streven naar een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Goede communicatie is hierbij van essentieel belang. Onze medewerkers zijn trots op hun vak en het bedrijf, dat merkt u als klant! Op basis van uw wensen en eisen gaan wij samen met u bekijken wat technisch, esthetisch en financieel de beste oplossing is. Waar een wil is, is een weg!


Kwaliteit en communicatie staan bij Temebel hoog in het vaandel. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van uw wensen en verwachtingen. Op basis daarvan stellen wij een plan van aanpak op die naadloos aansluit op uw uitvraag en waarbij u ook een goed beeld krijgt hoe de uitvoering gaat lopen. Tijdens de uitvoering houden wij u op de hoogte van de voortgang en u heeft maar één aanspreekpunt. Kortom, Temebel ontzorgt u!


Ik ben lid geworden: "Om mijn netwerk te vergroten, kennis op te doen en te sparren met andere ondernemers in dezelfde leeftijdscategorie. En natuurlijk de gezelligheid tijdens de bijeenkomsten ;) "


Bekijk de website

Wie zijn er nog meer lid?